Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Tävlingen och Prisutdelning

Tävlingen

Tävlingen var rolig, fastän jag förlora. Man fick bakelser om man hade  deltagit i tävlingen, personen som vann tävlingen var min ärkefiende, men han är min vän utanför tävlingen. Jag ska tävla nästa år, för det var roligt, men då ska jag vinna tävlingen. Personen som vann fick fem tusen kronor och en blombukett. Hon var överlycklig, först visste hon inte om han hade vunnit eller inte, men sen förstod  han att han hade vunnit tävlingen.

av Daniel Jacob


Prisutdelning

Prisutdelning är en ära. Man känner sig stolt då man tar emot sitt pris, man känner sig stolt då man kan vara en stor del av priset. Du är nu en del av världen, alla tittar på dig just för att du vann det priset. Du är nu bäst i just en kategori. Men denna prisutdelning kommer ta slut. De flesta kommer glömma dig efter flera år. Men du kommer stå där som en legend, ögonblicket vid just den prisutdelningen kommer du aldrig att glömma.

av Wiktoria Malinowska

PS! Det segrande engelska laget i damernas lagkappsimning 400 meter erhåller pris av Kung Gustaf V.

Av Daniel Jacob och Wiktoria Malinowska