Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Varför jag bor i Stockholm

På min mammas sida så kommer min morfar från Karlskrona och min mormor ifrån Växjö. När min mormor och morfar flyttade ihop så bodde de i Karlskrona tills min morfar fick OK för att plugga i Stockholm. Då flyttade de upp till Stockholm och de flyttade aldrig ut från Stockholm efter det. Sedan flyttade de till Huddinge och där växte min mamma upp.

Min pappa kommer ifrån Huddinge som min mamma gör.

Min farfars farfar bodde i Kalmar och gjorde så att hans barn kunde plugga i Stockholm genom att han grävde guld i Alaska. Min farfar föddes i en lägenhet på Sveavägen. Min farmors pappa kommer ifrån Roslagen och min farmors mamma kommer ifrån Norrlandsgatan.

När mina föräldrar flyttade ihop flyttade de till gamla Enskede och efter det flyttade de till Åsögatan 170 och där bodde jag i cirka sju år. Efter det flyttade vi till Brännerigatan 3 och där bor jag nu.


Av Nils