Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Entren till cheerhallen

Entrén till cheerhallen-Mina drömmars stad


18.47. Snart börjar träningen. Mitt hjärta bultar och en tung säck som får mig svårare att andas hänger över mitt bröst. Stressiga steg är det som bär mig framåt till självaste slakthuset som nu väntar på mig. Jag stänger in mig i min bubbla om består av skratt, kärlek och oändlig positivitet, möts av mina värdefullare vänner, fyllda av lycka. 


18.58, två minuter till start och jag vill egentligen bara hem till mitt ide och sova men samtidigt finns någon slags dragningskraft till detta lag och denna sport. Jag har kollat på klockan ett flertals gånger och jag kollar igen. Klockan fortsätter ticka medan jag försöker koppla av och stänga bort alla mina negativa känslor.


19.00. SAMLING!! Ropar tränaren och det är dags att börja arbeta som ett djur igen för att senare ställa sig på mattkanten få skriken rakt upp i ansiktet: ”kör, kör, kör!” och utföra akrobatik som egentligen inte är mänsklig. Känslan att stå där, rakt upp o ner med pressen och stressen jagandes som hungriga vargar efter en liknar känslan att gå hem själv mitt i natten, rädd, ängslig, förskräckt. 


Av Amanda Gerle