Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholmare - Då, Nu, Sen. Ett projekt i kursen Estetisk kommunikation 1

Stockholmare

Då Nu Sen

Gestaltning av en mänsklig rättighet. Du väljer mellan artiklarna 1 och 19 .

I din gestaltning ska du berätta om Stockholm och hur det är att vara Stockholmare. I din berättelse ska du även belysa en mänsklig rättighet, göra den synlig i en specifik vardaglig scen. Du väljer själv vilken tid du gestaltar då, nu eller sen. Du väljer även om materialet är dokumentärt eller fritt gestaltande.

"Staden blir aldrig färdig fullbordad. Den förvandlas oavbrutet, förnyas och förändras. Samtidigt är den evig, på något sätt finns allt det förgångna kvar lagrat."

Per Anders FogelströmMänskliga rättigheter Artikel 1.

Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.

 

Mänskliga rättigheter Artikel 19.

Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.