Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Min Drömstad - Esmeralda

I min drömstad skulle alla husen vara färgglada och vackra. Det skulle vara ljust och soligt och man skulle ha tillgång till roliga saker som restauranger, nöjesparker och fina stränder.

Det skulle finnas många djur och många stall med hästar. Hästarna skulle få vara utomhus och alla, både djur och människor. skulle leva i fred och ha roligt.

Just nu bor jag i Nockeby där det är mest villor men i min drömstad skulle villorna ha roligare former och färger, och de skulle ha större och finare trädgårdar. 

Alla som bodde i min drömstad skulle kunna ha en båt och en båtplats, för numera behöver man vänta i flera år för att kunna ha sin båt någonstans. Alla husen i min drömstad skulle ha en egen pool och vattenrutschkana om de ville. Staden skulle vara ren och fin, utan skräp på gatorna och utan föroreningar. Bilarna i staden skulle gå på miljövänliga bränslen och den globala uppvärmningen skulle inte finnas längre.

Sjukhusen skulle vara bra och man skulle aldrig bli allvarligt sjuk. Alla människor i staden skulle vara snälla och det skulle inte finnas något våld längre.

Av Esmeralda Svanberg