Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm i mitt ❤️

                                                           Stockholm i mitt hjärta

Den 16 oktober flyttade jag och min familj till Stockholm. Vi åkte tåg från Lund till Stockholm. Vi kom fram till T-centralen och redan där märkte jag stor skillnad mellan Lund och Stockholm. För det första var det tusentals människor och för det andra tunnelbanorna. Sedan hämtade vår moster upp oss och hon körde oss hem till det nya huset. På väg hem fick vi vänta en jättelång bilkö som också var en skillnad från Lund. Vi kom fram till Sorögatan och gick in till vår nya lägenhet och mina första tankar var då arean. Den var mycket mindre än vår gamla lägenhet.

Dagen efter gick jag och min lillasyster ut för att se hur det är i Stockholm. Vi tog bussen till Sollentuna och mötte våra kusiner på stationen. Därefter tog vi pendeltåg mot T-centralen. När vi kom fram gick vi upp mot Cityterminalen och gick ut till Gallerian. Det var härligt att känna att  här bor jag, i min drömstad.


Av Elisabet Haile