Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm i mitt hjärta-Mitt i nian

Människor som känner mig må tro att jag är en öppen bok, men det finns en hel del saker som jag skulle vilja hålla för mig själv. För det är inte meningen att man ska veta allt om en person. Det är meningen att man alltid ska lära sig något nytt om människan under den tiden man lär känna en. Detta gäller till och med folk som går långt bak i tiden kanske till och med folk som känt varandra i tiotals år. Det är bra med mysterium. Utan det skulle vi aldrig utvecklas.


För mig känns detta som en början. Där jag befinner mig just nu är enbart en början. En början på något nytt men ändå gammalt. Något så bra som det bara kan bli. Jag vet att livet ibland känns tufft och ibland kanske det är lugnare. Men det är så det ska vara och det gäller endast för dig att ta hand om dig själv och ta tillvara på det du älskar. 


Att bo i Stockholm har alltid haft ett bra inflytande på mig eftersom jag har växt upp och spenderat mina 15 år här. Jag upplevde mina första andetag, mina första steg och mina första ord här. Jag ser framemot att studera vidare, skaffa arbete och familj här. Stockholm är en fin plats att bosätta sig i och väldigt svår att beskriva. Det är vackert och fantastiskt och meningen här, är att varandra någonting giva.


Kungsträdgården är en fin och välkomnande plats där människorna alltid kan samlas och varandras händer hålla. Denna plats är väldigt bra eftersom den både kan vara lugn och hektiskt. Många fester och traditioner hålls här vilket jag tycker är riktigt bra eftersom vi då kan ta vara på att lära oss från varandras kulturer. De vackra körsbärsträden gör platsen vackrare och ännu trevligare att befinna sig i.


Stockholm är en fin stad som många drömmer om att bosätta sig i och tur nog har jag den möjligheten och den kommer jag ta tillvara på.

Av Ava Aghakhani