Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm i mitt hjärta❤️

STOCKHOLM MITT HJÄRTA 

STOCKHOLM, liksom andra större städer, är en mycket attraktiv plats för turister. Staden har fantastiska landskap, otroligt vackra och välkomnande människor. Detta plus fred och frihet är det som får människor att arbeta eller bo här. Bortsett från den fruktansvärda terrorhändelsen som hände för några veckor sedan.

Folket här i stan är väldigt gästvänligt och kärleksfullt och får mig att kalla Stockholm för mitt hem. Trots vad som hände under terrorattackerna visade de vackra människorna i Stockholm att kärleken alltid vinner över rädsla. Många öppnade sina hem för att erbjuda bostäder, mat och komfort för dem som behövde det.

Stockholm har också många fantastiska fritidsplatser som jag skulle vilja visa för de som kommer för att besöka huvudstaden i Sverige. Jag skulle tala om många bra platser i Stockholm men jag kommer att hålla mig till min favorit .... GRÖNA LUND. Jag älskar denna fantastiska park och som namnet antyder är det verkligen fantastiskt. Den har en vacker natur omgiven av vatten och vacker arkitektur och ett fantastiskt nöjesfält. Här finns berg- och dalbana och många andra olika karuseller.

Det är inte så att jag har hela min himmel i Stockholm, eftersom jag ibland känner mig tom och undrar vad jag gör på denna plats. Människor är ibland kalla, men du kan inte riktigt skylla på dem eftersom svenskar brukar vara inåtvända / reserverade. Detta triggar mig ibland, men då är Stockholm varierat med många människor från olika bakgrunder som jag lär mig av och också har kul med.

Jag kunde gå och berömma den här stora staden, eftersom den har erbjudit mig ett hem som jag inte helt kan förvänta mig när jag först kom. Jag har använt det enkelt och fått många vänner, varav några kommer alltid att vara i mitt hjärta. Därför är jag så stolt över att säga Stockholm i mitt hjärta, för det är där jag hör hemma.


Av Everlyne Tesire❤️