Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm i mitt hjärta

Vad är Stockholm för mig? Det är mitt hem, där jag levt i hela mitt liv och mitt fängelse. 

Det är inte så att jag hatar att bo här i Stockholm, tvärtemot, jag älskar att bo här. Men känslan att inte se mer, veta mer. Så många frågor som jag ställt men inga svar är funna.

När man säger "Stockholm mitt hjärta" borde jag nog säga något fint, men jag vet inte vad jag ska säga. Jag ska lämna min klass där jag slutade vara blyg, öppnade upp mig, pratade. Något som var väldigt konstigt för mig innan jag började i min klass.

Varför ska jag säga något fint när skratten, suckarna och leendena ska försvinna. Jag kan inte säga att vår klass är bäst för det är den inte, men den är bäst för mig.

Så du som läser det här, vårda din klass, för när du minst anar det måste du lämna dem. Ja, klassen kanske är för det mesta kaotisk, och du kanske blir glad av att lämna den. Men minns att de var med i en stor del av ditt liv. 

Av Romina Badjelan