Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Rinkeby i mitt hjärta

Du kan börja med att föreställa dig min sits, en förvirrad förortskille mitt i tonåren som har så stora drömmar så att folk tror jag är galen. Jag bor i Rinkeby, ett utsatt område där kriminaliteten är hög. Där poliser alltid cirkulerar och patrullerar. Där knark är folks levebröd, deras utväg, deras vardag. Men Rinkeby har så mycket gott i sig, alla är bröder och systrar, där hela Rinkeby är en familj.  


Så Låt mig ta dig på en runda till Kvarnby. Det är ett ställe där kärleken utstrålar, där dina känslor flyger runt i luften. 


På morgonen tar man en runda till affären Michelle där du har allt du kan önska dig. Efter en skön slush går vi till fotbollsplanen som har format mig till en teknisk fotbollspelare. Den enda planen i Stockholm som kan förvandlas till en Champions League match. Det betyder att det blir samma intensitet som i en Champions League match.  Senare på kvällen köper vi frön från Alasadi och går en sväng till Kvarnby skolan och bara sitter och skojar runt med varandra. Efter allt detta så är klockan kanske 1 på natten och då kommer jag hem och får skäll av store brorsan men nästa dag är det samma sak, samma cirkel man lever i, men en bra cirkel i alla fall.  


Av Dilzat Abdrim