Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

KISTA i MITT <3

Kista, en ort i Stockholm som gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby. Det bor cirka 13000 personer i Kista. Jag har delat upp Kista i några delar så att det blir lättare att förstå mig. 


Jag bor på Ärvingesidan, den sida som gränsar till Rinkeby. Där finns det två kiosker, två fotbollsplaner och en pizzeria. Den vanligaste träffplatsen är "Solen", en av de två kiosker. Man brukar köpa några drickor och sedan gå till bryggan som är en brygga på vägen till Rinkeby genom några kohagar.


Centrum är den centrala delen av Kista som består av Kista Galleria, Kista Grundskola och de två Kistatornen. Där brukar man gå för att handla olika saker eller ta tunnelbanan och åka någon annan stans. Där ligger industriområdet, där brukar man aldrig gå utan det är bara ett ställe med höghus där folk jobbar.


Husbysidan är rätt tydligt den sida som gränsar till Husby, där finns en skola, en fotbollsplan och en massa radhus. Det är inte så mycket man gör där förutom om man ska gå och sälja kakor så är det där din go to place. KFUM är en ungdomsgård där massor av ungdomar från Kista och från gränsande orter kommer och umgås med varandra. Den gränsar med alla delar av Kista.


Kista är den ort jag har bott hela mitt liv. Kista är den ort som betyder mest för mig. Kista kommer alltid att finnas i mitt hjärta.