Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm

Jag och mina tre vänner gick flamsande in genom de stora gröna portarna.

-Välkomna! , En tjej i beige grön jacka ler snällt mot oss. Wilma står det på hennes namnbricka. Jag ler snällt mot henne. Vi börjar gå mot en karusell även kallad vilda musen.

Vi ställer oss i den som vanligt långa kön men det går hyfsat fort. Vi får sätta oss i en svart vagn. Jag och Isabell sitter längst fram och Ella och Meja längst bak. Vi åker fnissande upp för en liten backe. Sen åker vi ner och åker i konstiga hårda svängar. Efter det går vi vidare. Till en annan attraktion Eclipse. Slänggungan. Ella vill inte åka den men efter lite mutning med godis går hon med på det. Vi sätter oss i stolarna. Jag bredvid Ella och Meja bredvid Isabell. En kille i samma beige gröna jacka som Wilma. Erik står det på hans bricka. Vi låses fast i stolarna och åker sakta uppåt. När vi snurrar allra högst upp tittar jag ut över Stockholm. Det är fint mitt Stockholm.


Av Hanna Prins