Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Sommarlovet börjar…

Sista skoldan… Skolan slutar… Sommarlovet börjar…

Folket trodde det var en myt, en legend…? Men nej… Jag har bevisat att myten är sann…

SOMMARLOV!!!

SKOLAN var SLUT I TIO VECKOR 

Det var helt otroligt! Barnen i skolan jublade, USA:s president kom för att gratulera barnen personligen!  Barnen i skolan skrek att slaveriet var slut, inga fler läxor och tråkiga lektioner,  Och befriandet varar i ¨tio helt otroliga veckor! När jag skriver detta är det i klassrummet, och skolan har börjatLLLL

 Skolans mat chef är lite…. Tja…. Han är inte så snäll om man beskriver det rätt.  Han är mest känd i skolan för att han har slått min anonyma kompis vid namn Andy. Så all denna text här ovanför är egentligen bara ett intro till den riktiga berättelsen, som börjar nu:

Okej, så den här berättelsen/sagan handlar om när skolan slutar och jag vågade åka berg-o-dalbanor för första gången. Och detta kommer inte vara en skum serie som är typ ´’Första gången, idag kommer jag att gå till i affären HELT SJÄLV, eller att jag ska torka mig när jag har gjort mina behov. För det finns seriöst en TV-serie om det. Och jag kommer inte nämna vad dom gör på det programmet för det är rätt motbjudande…

Men i alla fall…

Skolan sista dag började med att klassen var kyrkan i typ femtioelva timmar, och så fick vår klass sjunga en sång som ingen hade tränat på. Men det lät ändå helt okej. Och sen fick några sexor och min kompis Andy sjunga. Andy stod där helt stilla utan att sjunga som om han fick en stroke eller nåt. Han sa att han tyckte det var pinsamt. Fast du kanske undrar: varför i Torstens namn stod han och sjöng i kyrkan när han hatar och sjunga? Men det är för att vi har en sak som heter elevens val. Det är tänkt att man ska skriva på ett papper där det står typ tio skolämnen i altnativ, och så ska man välja tre ämnen som man vill ha i extra ämne. Men det borde inte heta elevens val, för jag och Andy valde bara idrott och hälsa grejer så fick jag SO och han kör. Men tillbaka till kyrkan.

Låten gick typ så här: Here comes the sun dururudu, here comes the sun…

Och då hände det värsta, en i gruppen skulle sjunga ett solo. Och det var VÄRSTA voice cracket. Det var sååå hemskt. Alla i publiken bara stelnade till. Men tjejen i gruppen trodde säkert att hon var stjärnan eller nåt. För hon verkade jättenöjd. Men efter så skulle jag på min kompis Dans fest på Grönan, men jag hatade berg-o-dalbanor och jag tänkte att jag  bara skulle testa Eclipse, inget mer! Jag vet, det var jätte fegt. Så medans alla andra köpte åkband så hade jag en helt vanlig biljett och en jäkla massa trekamp biljetter. Så alla andra åkte Ikaros medans jag nöjde mig med Eclipse. Men senare så tänkte jag: Okej! Det här kommer att va helt bortkastat om jag inte åker nåt. Så jag testade vilda musen, som VERKLIGEN hade kö till världens ände. Men till sist satt jag mig i vagnen och åkte iväg. Jag tyckte inte att det var speciellt läskigt utan nästan riktigt kul! Och sedan så tvingade Albin på mig på Jetline. Och så åkte jag twister, kvasten och Insane. Men du kanske undrar varför jag kunde åka så mycket när jag bara hade en biljett. Jo, om man betalar för att köra trekamp så får man två biljetter till valfria åk på berg-o-dalbanor och sånt. Så jag fick alla mina kompisars vanliga biljetter. Eftersom dom hade åkband så spelade det ingen roll. Och så köpte jag en massa godis och sånt. Mest bara för att mamma inte brukar ge mig pengar till sånt. Så jag spenderade 200-lappen…… Och sen var bara allt över. Vilket verkligen var synd. Så jag åkte hem. Och det var liksom de. Så det var en bra början till sommarlovet.


Av Zacharias