Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Olyckan på Tjörnbron

Vi ser den vältande lastbilen och farfar drog i ratten som att livet hängde på det. Det sista jag kände var att bilen kraschade in i broräcket.  Det kändes som flera dagar när jag vaknade upp på sjukhuset. Jag hade svimmat, jag visste inte ens vad som hänt eller var jag var. Sjuksköterska kom och kollade om jag hade vaknat. Jag fråga vad som hade hänt och var vi var hon svarade och sa:

- Ja du var med i en olycka och du fick flyga helikopter till Karolinska sjukhuset.

 Jag fråga henne om jag hade skadat mig, Hon svara direkt och sa:

 – Nej du har bara skadat dig i smalbenet men det är ingen fara längre.

Jag glömde bort att min farfar var med så jag frågade, Hon svarade och gick där ifrån. Ja tänkte att det var något fel på henne. Så jag gick upp från sängen och börjar leta efter Alvedon och Ipren bland hyllorna, Jag rotar på fullt ös, Saker ramlar ner och läkemedel kastas bort, Till slut så hittar jag Ipren, Jag öppnar den och tar ett glas med vatten. Jag går ut ur rummet och letar efter Farfar. Tillslut kommer jag till ett rum där det jag ser farfar, Jag öppnar dörren och springer till farfar men samma sjuksköterska förhindrar mig och håller mig fast och säger:

 – Din Farfar är död.

 Och där ser jag han i koma.

Av Truls & Kristoffer