Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

NUKEN

Allt jag hörde var BOOM! Sen var det borta stadshuset riksdagshuset, slottet, skolorna, alla hus, allt var borta. Det var bara jag Melvin kvar. Vänta ett skrik, jag kan höra det utanför min kammare. Det är så kallt här inne, men vågar jag verkligen att gå ut? Jag gör ett försök måste bara lyfta den stora tunga dörren i taket för att komma ut 1 2 3 åååååååhej, så fick upp den jag kan fortfarande höra skriken det låter som ett gråtande hjälp det låter som en liten flicka. det kommer där ifrån där vid den söndriga tåg stationen vänta lite, nej det är t centralen det är helt förstört allt borta, men jag hör fortfarande skriken jag måste hitta den här personen. Vänta jag tror det kommer här ifrån under dom här stenarna.

- JAG ÄR HÄR DET ÄR INGEN FARA! skriker jag och börjar att gräva. En arm sticker upp bland alla stenar. Jag tar tag och drar. Det är en flicka ungefär lika gammal som mig, alltså 17. Jag säger det är okej. Jag har dig och hon gråter och säger tack. Vi båda är hungriga, så vi letar efter något att äta. Vi hittar en trasig butik i Centralen, fast jag vet inte om jag kan kalla det för det allt är borta eller det flesta. Vi hittar några grejer som fortfarande är ätbara. Vi äter upp och sedan så går vi vidare. Jag säger vi borde fortsätta att gå tills vi hittar någon eller något. Hon håller med ”du jag hörde aldrig vad du hette” säger jag. Hon svarar ”Matilda du då” ”Melvin” svarar jag.

Tre timmar senare har vi inte hittat någon eller något. eller vänta en stuga. Vi går in och kollar. Det var en liten stuga ganska trasig det luktade mossa och källarvatten sen såg vi att det var en jaktbutik. Det fanns vapen och fällor, men då hörde vi att det kom personer det lät som en bil och massa skrik.

Vi gick ut och kollade det var massa men med vapen som åkte mot oss. Vi tog vapen och sprang iväg. Nminuter senare så kom vi tillbaka till den fula och trasiga staden. Matilda sa till mig om de är kvar så kanske vi måste återskapa folket.

-Vi måste starta om allt!


Av Melker