Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Getosten

Jag springer och springer för den där jäkla getosten. Jag blir jagad av resturang chefen. Jag har en tassskada men jag måste ha mat. Snart faller jag ihop men då ser jag mitt hem. Mellan två husväggar. Jag smyger in mellan husväggarna och han tappar bort mig. Bra. Den här osten var ganska stor. Kanske min granne vill ha lite? Asså den här osten räcker i 3 år, Så stor var den. Jag tassar över till henne med hälften av osten. Jag måste ju ha lite själv också. Jag smyger in mellan väggarna och då ser jag, det är tomt, är ingeting alls kvar Hon har flyttat. Jaha synd, hon var min ända vän i hela jävla Stockholm. Jag vill nog också flytta. Jag tassar ut ur min husvägg och ser en backe. Jag smyger ner för hälften av backen och in i en buske. Här kan jag bo. Det ligger rester av ett äpple här, så där lägger jag osten så jag får ett mat fråd. Jag lämnar busken och sen så kollar jag ut. Jag ser ett utegym, en sjö eller vad det är. Det är i alla fall vatten som folk badar i. det är också en strand, en stor gräsmatta och en massa träd. Fåglarna kvittrar. Om fåglarna kan få mat här så kan jag. Jag smyger ut till ute gymmet. En okopplad hund ser mig och börjar springa mot mig.

-Shit. Jag springer allt vad jag kan där ifrån. Fast hunden jagar mig.

 -Vilma stanna! Hör jag ägaren säga.

SEN NÄR JAGAR HUNDAR MÖSS, EN FRÅGA?! Okej men den här hunden är visst lite puckad FÖR DEN JAGAR MIG! Gömställe, gömställe…. VART FINNS GÖMSTÄLLEN. Hunden skäller efter mig. Ett ihåligt träd! Jag springer mot trädet. Jag fastnar i hålet. Inser att jag ätit för mycket getost. Jag hör hunden komma närmare. Desutom kan jag inte komma loss. Jag sitter fast.


Av JB