Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

FÖR FALSKA

Jag och Leo skulle ses idag, det var Deniz som hade hjälpt mig med Leo jag var så glad! Hon hade till och med sagt till att vi skulle träffas idag efter skolan kl.18:00.

Hon va världens bästa vän. En gång hade Malte sagt att Deniz  hjälpte mig för att sen förstöra vårt förhållande? ”Asså” vem tror han att han är egentligen, han är en riktig idiot?!  Jag visste att Deniz aldrig skulle göra något sånt vi hade varit bästisar ända sen 1:an.

 Äntligen var klockan 15:45 och vi hade slutat jag var så sjukt nervös, idag var dagen då jag skulle på dejt med världens snyggaste och snällaste kille asså OMG! Allt jag kunde tänka på var hans mörkbruna hår, hans underbara bruna ögon och doften av hans underbara parfym! Jag dör varje gång jag såg hans leende.

-JORDEN TILL OLIVIA!!! Vill du gå på din dejt idag eller imorgon , sa Deniz med ett leende på läpparna.

 Hemma hos Deniz gjorde vi allt möjligt vi tvättade mitt hår, borstade mina tänder, välde kläder, gjorde mina naglar och sist men inte minst sminket jag kände mig helt fantastisk. Vi satsa på en snygg men inte för snygg outfit.

 Jag och Leo skulle ses på Flamingo parken i Skärholmen jag var så sjukt nervös, jag gick upp för trapporna och dör stod han min dröm prins han va såå snygg, han kom mot mig och gav mig en kram (jag höll på att svimma av glädje) men jag krama tillbaka. Vi stod bredvid varandra och gick ner för trapporna vi var helt tysta det var inte liksom stelt tyst utan naturligt tyst, när vi kommit ner från parken så kändes det som om det bara var vi 2 där trots folk massan runt oss så kändes det bara som vi 2 där med fågel sången, vi båda stanna upp och vi båda kolla varandra i ögonen det var som en dröm sen hände det vi kysste varandra! Det kändes precis som i en saga!

*EN MÅNAD SENARE*

 Hade varit tillsammans i 1 månad nu. Hela den här månaden var nog den bästa i hela mitt liv! Jag och Leo hade ett litet pool-party igår, bara för att fira att vi vart ihop i 1 månad. Vi bjöd Deniz, Pablo, Adam och Maja det var så  kul. Men idag hade vi planerat att vi skulle till Gröna lund!  ”Asså” jag har verkligen världens bästa pojkvän<3<3<3 jag gick upp på altanen med en cola i handen och knackade på dörren det var hans mamma som öppnade

-Hej Olivia, Leo är på baksidan!

 Jag gick tillbaksidan med ett stort leende, men då såg jag DENIZ OCH LEO KYSSA VARANDRA!!!  JAG BLEV SÅ ARG ATT JAG SLÄNGDE MIN COLA PÅ DEM! De kolla på mig med förvånade blickar.

-JAG HATAR ER! NI ÄR BARA FÖR FALSKA!

 Skrek jag åt dem. Deniz släppte Leo och sprang efter mig, mina tårar forsade ner för mina kinder, jag kände mig helt förkrossad men det värsta var ju att Malte hade rätt, Deniz hjälpte mig bara för att sen kunna förstöra mitt förhållande! Jag hade precis kommit fram till Vårberg centrum när jag kände nån ta tag i min hand, jag vände mig hastigt om och såg Deniz rakt in i ögonen, usch tänkte jag och Då börja hon igen:

 - Olivia det är inte som du tror!

 - Jag tror inte jag vet asså  hur kunde du göra så här mot mig jag som trodde vi var vänner!

- Vi är vänner, men du måste tro på mig jag skulle aldrig kyssa DIN pojkvän.

 - Nähä vad var det du gjorde då, kysste min lillebror eller?

- Nej men snälla Olivia kan vi int…

- NEJ VI KAN NT JAG BORDE LYSSNAT PÅ ELIN NÄR HON SA ATT DU BARA VAR FALSK, JAG SKULLE LYSSNT PÅ MALTE NÄR HAN SA ATT DU SKULLE FÖRSTÖRA MITT FÖRHÅLLANDE! KAN DU BARA GÅ, GÅ OCH DÖ DIN FALSKA ORM!