Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Fett Falsk!

- OMG! Bästa sommarn någonsin! Ut brast jag, vill inte börja skolan imorgon

- Du är äntligen tillsammans med Axel, sa Violetta. Hon har försökt få ihop mig o Axel i år.

- Det kommer bli så stelt imorgon, säger jag nervöst

- Nej, nej va bara dig själv. Ska hon säga, alla är liksom inte så modiga som hon är.

Jag säger inte ett ord vid frukost bordet, det ända jag kan tänka på är Axel. Det värsta som skulle kunna hända är att han är otrogen med typ ... Violetta. Men hon skulle aldrig göra så mot mig sa jag till mig själv. Drack upp det sista av min choklad, gick och satte på mig ytterkläderna, slängde på ryggsäcken och sprang ner för trapporna. Hissen är trasig, det var två killar som hade tryckt på STOPP knappen och lekt med hissen så nu är den trasig.

Här står jag. Där står han, och på andra sidan korridoren står Violetta o tjejerna. Vem, ska man gå till först? Skulle vara lättare om han kom hit. Jag springer och lämnar väskan hos tjejerna. Pratar med de lite, sen känner jag en hand på min axel.

- Hej Cloe! Säger han och ger mig en kram.

- Hej, svarar jag, känner hur min röst darrar.

- Axel, Cloe vi börjar nu, det är Monika bild läraren.

Vi går i 7D det är den största klassen i hela Mariaskolan. Efter skolan går vi till Espresso House i Hornstull. Jag, Violetta, Axel och Tom, Tom har jag känt sen dagis, nu är han Axels bästis.

 Nu har jag och Axel varit tillsammans i tre månader, det är inte stelt alls. Men ni vet det där jag sa om att det värsta skulle vara om han var otrogen med Violetta. Jag vet inte men det känns som om hon gillar honom. Jag inbillar mig bara saker säger Tom. Imorgon ska Tom fest men jag har feber och kan inte komma, Violetta och Axel ska gå. Nästan hela 7:an kommer säger Tom. Vi pratade i nästan tre timmar igår. En tjej behöver en bästa killkompis, som inte är kär i en då blir det bara problem, och ens kille räknas inte. Jag kan fråga honom saker vi tjejer inte förstår.

 Önskar jag kunde komma till festen:( skicka jag till Violetta på snap

Vi får ha kul åt dig :*

Ja, ha det så bra :*

 Hur kunde de? Känslan att vara sviken på det sättet. Min bästis. Jag har varit inne på mitt rum hela dagen, kl. 16.35 går tåget till gamla stan, jag ska dit och möta min kusin Alice, hon går i 8:an och är 14 år. Jag har inte varit på min telefon sen jag fick reda på det här. Axel och Violetta har ringt och sms:at hela dagen sen kl. 08.

- Är det där inte …

- Nej, nej, nej! Avbryter jag Alice, där stor Axel och Violetta.

- Snälla Cloe får vi förklara?

- Förklara vad, att du hångla med min pojkvän när jag ligger hemma och har feber?! Jag kunde inte hålla det inne, mitt i gamla stan, bland de gamla husen. Kommer det har bli Stockholms blodbad nummer två?

- Det var inte det som hände, säger Axel med en sådan lugn röst att jag blir galen

- Så om jag trycker mina läppar mot Toms så här, vad gjorde jag nu? Kysste jag nyss Tom?!

-  Om du lyssna på oss skulle du veta vad som hände skulle vi inte behöva skrika mitt bland hela Stockholm. Vi körde Charader, vi skulle visa ordet kyssa. Titta på HELA videon, vi kysstes inte.

Jag sprang, jag har skämt ut mig för hela värden. Nu var det jag som var otrogen med.. TOM?!

Jag har ont i huvet vet inte vad som händer, Alice kommer in i rummet.

- Det är inte ditt fel, hur skulle du veta lixom?

Knack Knack, det är Axel. Alice går ut. Axel sätter sig på sängkanten, och suckar.

- Förlåt, jag hoppades att vi kunde förklara tidigare. Säger han, den som skicka bilden är bara avundsjuk, det var inte det som hände, snälla förstå.

- Jag fattar, jag förstår om du vill göra slut, nu när du vet att jag är helt galen, och har kysst din bästis.

- Nej, det vill jag inte..

- Nu ligger vi i sängen och tittar på Netflix. Glömde jag berätta vad som hände näst, jo han kysste mig, min första kyss, vår först kyss. Och jag o Violetta sms:ade och vi är bästisar nu igen. Imorgon måste jag få reda på vem det var som skicka bilden, nu vill jag bara mysa med den bästa killen i mitt liv.


Av Nicole Ejeklint Fequiere