Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Fasanfulla händelser i Stockholm

Jag går sakta och deprimerat fram till skolan när jag hittar en Wyvern som ligger i en vattenpöl.

Den är typ en halv centimeter lång utan svansen, med svansen är den ungefär tre meter lång. Tjocka läderaktigt fjäll och små gula ögon. Den måste vara en unge. När jag tänker efter så finns det nästan inget slut där svansen blir hals. Den är nog död.

Jag tar fram min kniv och skär loss en stor bit fjäll, Det kan jag nog sälja för rätt så mycket pengar tänker jag. Jag tar tid och skär ut en tand när jag ändå håller på, det kommer bli en snygg talisman.

Jag kommer in i klassrummet och Pär Gyllensten

Lär ut hur man tvättar en bakplåt. Han blir arg när jag kommer för sent. Men han vet inte att jag behövde flå en Wyvern på väg till skolan Jag förklarar snabbt att man ska fylla plåten med coca-cola och låta det dra i ett par timmar, sen diska som vanligt.

Jag sätter mig på min plats och tar fram min bok om hur man tvättar kökshanddukar.

Det står att den optimala temperaturen att tvätta en kökshandduk är 60 grader Celsius.

Plötsligt springer en man i 30 års åldern in i rummet.

Han håller en flaska med ärtsoppa i handen. Den här typen av ärtsoppa innehåller 1,4% aska från Tornberget där man bränner mjölkpaket. Mannen skriker högt:

-Kem thawv

-TSIS MUAJ! lub thawv zoo! Säger jag argt

Han kastar sig över mig. Men han hade otur för jag hade min kniv som jag använde för att flå wyvernen tidigare idag, jag punkterar hans lunga och kastar hans slappa kropp på marken och går hem. På marknaden säljer jag mitt wyvern fjäll för 126 guldmynt. Jag är ledsen att någon tyckte min låda var dålig, men han är död nu.

Jag går och lägger mig och får en god natts sömn.


Av Joar.