Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

En sång av öst och väst

 Prolog

Jag tappade bort min plånbok i Stockholm som gjorde att jag behövde pengar, så jag gjorde en kopia av George, RR,Martins:  A song of ice and fire så nu sitter jag hemma i Årsta med min dator och skriver.

Norrthollos en kall kontinent där alla former av magi utövas och där wyverns, svartalver och tillochmed demoner är bofasta.

 På Vinteröarna sex timmar segling söder bor dvärgar och jättar, smedjor, gruvor och kycklingfarmer så långt ögat når och från berget pilspets rinner det brinnande olja som värmer järn till smedjorna och kokade kycklingen.

Om du seglar från vinteröarna sydväst i fem veckor du kommer till Vystholios en kontinent där de flesta kan leva ett normalt liv med kor, havre och träd dom kan dricka vin öl och vatten som inte är direkt från havet och bara ha det bra.

Om du seglar öst från Vystholios så kommer du till Estholios och där har dom slavar som offras till en gud i en kokande morotssoppa som deras bröder får äta för att bli starka och tränas till starka soldater, gruvarbetare och båtbyggare. Estholios är ett av dom största imperierna i världen och är överlägsna i vinhandeln.

 Rhasagar

Bodde på den kalla ön Stenö i ökedjan Vinteröarna, han övade barntvättning vid huvudön Handukö, det var kul. Två timmar senare satt han i omklädningsrummet och bytte om tills det kom in en person som sa att han ville skapa barn med mej och när han steg fram sa han att han gjorde slut med mej. Sen blev han glad och sprang iväg.  När jag rodde hem hoppade min lillasyster iväg, hon såg glad ut. Sen såg jag en anka som åt upp min moster. Jag äter kebab.

Gooradon

Är en pojke på 50 GoT vintrar han gillar att flyga, han är min kompis utan kulor han är 9 år.  Han är sover och om han åker till England blir han kallad för the god of tits and wine och han bor i Nordkorea.

 Plötsligt sitter jag är på en häst och trillar ner i Kungsträdgården. Vaknar till på min matta...


Av LWF