Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

En morgon på Södermalm

Det var en gång en morgon på Södermalm.Jag vaknade och kollade på youtube. Efter 2 timmar så åt jag frukost och var ovanligt pigg. Jag ville hänga med Milo så jag ringde Milo men han svarade inte. Jag ringde igen fast inget svar. Jag tänkte han kanske inte är hemma, så jag försökte ringa alla mina andra kompisar. Fast inget svar där heller. Jag blev orolig så jag gick ut för att kolla läget. Sen flämtade jag till. Jag såg massor av affischer där det var en bild på ett barn som var borta från sin familj. Där såg jag bilder av alla mina kompisar.

Jag fick panik och helt plötsligt svimmade jag. När jag vaknade så var jag i något slags fängelse, jag var i en fängelse cell. Jag såg Milo,Isaak och Philip och alla var i en egen fängelse cell. 

- Vad gör ni här? frågade jag 

- Fråga inte mig, sa Philip.

- Föresten var är vi?

- Vi är i något slags fängelse ser du väll,  sa Isaak.

- Jag menar var?

- På Långholmen, sa Milo. 

- Vi måste ut härifrån, fast hur?  sa jag.

Philip sa vi har försökt i en vecka och inget har gått. Så jag har försökt att komma på något, fast jag har inte kommit på något än. 

- Killar jag såg inte att det var ett hål i min cell, sa Milo.

- Vänta lite SÅ VI KUNDE KOMMIT HÄRIFRÅN FÖR LÄNGE SEN!! sa Philip.

- Jag går ut och öppnar för er alla, sa Milo. Det tog ungefär 2 timmar för Milo att bända upp alla låsen. - Äntligen fria,  vi sticker nu, sa Isaak.

- Äntligen är vi ute, sa jag.

När vi gick ut så hörde vi larmet. 

- SPRING!! sa Philip.

Vi sprang hem jätte fort och äntligen var vi trygga.Jag satt mig i min soffa och somnade direkt.  

Av Daniel