Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Den konstiga stenen


Det var en gång en kille som hade en dålig och ful bil den hade bara två säten och var gammal när han åkte på gatan så skrattade alla åt honom, för han hade en dålig bil. Han tyckte det var tråkigt och pinsamt att åka i den. Men en dag när han skulle åka till Göteborg för att träffa sin mormor hände nånting konstigt med bilen. Han tittade på motorn. Han sa: NEJ det här är sämsta dagen i mitt liv jag är bara halvvägs till Göteborg hur ska jag ta mig fram dit? Jag har ju inga pengar med mig. Han väntade och kastade stenar på marken. Men en sten flög i motorn av Ferrari och den flög ut ur avgasrören. När han rörde stenen var den nästan lika varm som lava. Men han hade en sak som man kollar hur mycket bensin och nitro som finns. 10kg nitro var 200km snabbt men när han kolla hade den 3200kg nitro och bensinen var full han kunde åka 1000mil till. När han gjorde en liten spricka la han nitro där man häller bensin till bilen. Nu kunde hans gamla Volkswagen bubbla köra som en Ferrari i 1000km/h. När han startade bilen så l-t det BROOOOM! så högt att en kille med högsta volym på radion hörde. Men när han hälsade klart, så var inte bilen där han hade parkerat den. Den hade försvunnit men när han ringde polisen sa de att den hade blivit till en robot och bara han kunde styra den. Efter han letade så hitta han roboten. Han blev chockad. Han frågade roboten hur han kunde. Han sa Den stenen du kasta kommer från vår planet de är tur stenar du har

tur så att jag blev robot och jag kan köra snabbt. Killen sa ok kan du bli bil igen så kan vi snacka senare? Kör oss till t-centralen.  Roboten fråga hur det ser ut där. Killen sa det är en stor svart och vita plattform, Det finns många affärer och många människor och nyligen har de byggt en konstig flagga som på toppen är sned med svenska flaggan. Jag kan visa hur du ska köra men ska jag styra ratten? Roboten sa Nej för jag kör snabbare. Tänk om polisen ser oss då? Roboten sa att de inte hinner ta oss för vi är för snabba. När de var framme ringde polisen och Nasa för att undersöka roboten men killen sa nej. Polisen och Nasa sa att vi kommer försöka döda honom. Då sa killen att han kommer hjälpa roboten. Då kom Polisen och Nasa men de körde snabbt iväg från Sverige till USA. När de var där hade de inga pengar. Då En dag när killen skulle gå ut så såg han Bill Gates. Bill Gates frågade om det var han som ägde roboten. Killen sa nej. Bill Gates sa jag ger dig 3billioner om jag får roboten i en dag. Vi kommer inte döda honom bara undersöka stenen som roboten har i sig. Då sa killen okej men om han dör så kommer han hacka Microsoft. Då var det dags att undersöka. När de skulle ge honom sömn sprutan så gick något fel. Stenen han hade i sig gick sönder som glas.  Bill gates sa Nej vad ska jag göra vad ska jag GÖRA!? jag ger killen 50billioner. Bill Gates berätta för killen. Bill Gates undra vad han hette. Killen sa Eric. Bill Gates sa robotens sten gick sönder du kan få 50billioner. Eric börja gråta. Tre månader efter hade han ett hus i Beverly Hills. En Ferrari som bil. Men en dag så hörde han något i garaget. Eric blev rädd för klockan var 23:30 när han gick och kollade blev han så glad. Det var roboten som kom tillbaka. Roboten sa om jag dör så händer inget för jag kommer tillbaka till liv igen. Så levde de lyckliga i alla sina dagar Slut! 

 

 

 


Av AZ