Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Friday the 13th

 

 

Det var en gång en kille som hette Jason. Han föddes på Södermalm 1981 fredag den 13e. Fredag den 13e dog Jason. Han kunde inte simma för att han aldrig lärde sig simma. Han blev nedknuffad i vattnet av några andra barn.

Han klarade sig den gången men efter 15 år hände det igen och han drunknade. Det blev begravning och alla grät sen så gick alla in i huset. Då kom det en blixt på Jasons gravsten då återupplivades han och sen vaknade han. Han tog sin machete som han gick runt och började döda folk. Hans mamma var en häxa som hade dött och styrde över Jason genom att hon satte en förbannelse på Jason som gjorde så att Jason aldrig ville sluta döda folk. Hornstull var där Jason dödade folk mest. Han jagade dem genom Högalidsparken och ut på Reimersholme. Men det fanns en hjälte som hette…..Genji. Han hade en älva som kunde hjälpa honom. Älvan kunde göra Genji osynlig. Genji hade ett magiskt svärd som var oförstörbart. Älvan kunde bringa tillbaka de döda.

Genji kämpade mot Jason. Genji vann striden. Älvan bringade tillbaka alla dem som dött av Jason.

         Och alla levde lyckliga i alla sina dagar

 

 

                        


Av Made by EB och AJ