Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

May 86 år

May 86 år

 

Hon bodde i Tallkrogen, i en lgh  på fyra rum och kök. De hade ett landställe på Torö också. De hade inga husdjur. Där fanns det en massa blommor. Hennes föräldrar hette Aina och Bertil. När hon kom hem från skolan så brukade hon rita.

 

Hon fick väldigt god mat i skolan. May trivdes väldigt bra i skolan. Hennes favoritämne var slöjd. På rasterna spelade hon fotboll mm.

Hon hade många vänner, kommer ihåg Eva och Kerstin.

Ett roligt minne från barndomen är bilarna. Hon älskade dem. Det stod bilar på hela tomten.

 

Hon har inga syskon.  Hon träffade sin man i Enskede 1935. De träffades på en dans. May tycker att det är kul att dansa. Hon har ett barn, en son, och ett barnbarn som heter Eva. May har ägt en affär på Götgatan i drygt 30 år. Där fanns tyg och kläder, en slöjdaffär.

 

Favoritmat är pannkaka.

 

May gillar motorcyklar. Det var kul när det går fort gärna över 100km/tim. Harley Davidsson har May haft men de är dyra. Jag fick ta motorcykelkort. Min man hade en egen hoj så vi åkte överallt. Man åkte till sina kompisar. Motorcykelträffar ibland.

 

May hade en vagn där hennes lilla pojke fick åka. Han älskar att åka motorcykel. ”Det kan vara farligt men man får inte vara rädd”.

Min pappa och bror hade motorcyklar. Hela familjen var tokig i motorcyklar.

 

Hennes favoritämne var slöjd. Hennes dröm är att bli riktigt frisk och åka vattenskidor. Hon åkte vattenskidor i Enskede. Hon åkte skidor på höstlovet.

 

Hon tycker om att vara i lägenheten och vara med barn och äta lunch med andra.

Hon fyller år sjuttonde maj.

Titta på julklapparna vara glad.

May Ingegärd Jansson är hennes namn.

Hon är inne på sitt rum oftast.

 

 

 

 

Av Henry, Theo, Signe