Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Bagarmossen 7:3 Tuva

Jag ser ut över vattnet. På andra sidan ser jag massor av hus och olika byggnader. Det är några byggnader som sticker upp och är högre än alla andra. Närmast mig ser jag träd. Trädens löv har redan börjat skifta i gult, rött och orange och på marken ligger redan drivor av vackra höstlov.

 

Jag hör glada barn som leker och skrattar. En frisk vind drar förbi och får det att prassla i träkronorna och ännu fler löv faller mor marken. Bilar fräser förbi fort på vägen under oss, men det hörs bara som ett ständigt brummande i bakgrunden.

 

En unken lukt av gammalt urin ligger i luften. Det stinker förfärligt och det är otroligt äckligt. När vinden drar förbi för den med sig en fräsch doft av löv och höst.

 

Jag känner den hårda asfalten under mina fötter. Jag känner hur den kyliga vinden blåser rätt igenom min jacka och jag blir alldeles kall.                   

 

Jag är lycklig.