Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Tack för allt Stockholm

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Stockholm du ger mig Karlshems gård. En plats där man kan vara sig själv och trygg.  Lukten av det härligt doftande stallet får mitt hjärta att slå ett extra slag. Jag kan sitta i timme efter timme och bara blicka ut över den glittrande sjön. Att ta ett steg ett steg in på gården får mig att drömma mig bort. Bort bland de gröna hagarna och det fuktiga grästet. Det dammiga stallet, mina smutsiga gympaskor. Ljudet av hästarna när dem frustar och gnäggar får en liten del av mig att smälta bort. Från Karlshems gård till Brostugan. Det gamla robusta huset, doften av utsökt mat. Maten fyller alla mina sinnen. Jag känner mig varm och hemma där. Från Brostugan till Kristinebergs kaj. Med Mälaren framför näsan, ljudet av gamla båtar som sakta puttrar förbi, lukten av hemlagad mat. Det får mig avslappnad. Stockholm du ger mig Grönalund. En plats fylld med pirr och skratt. Bara tanken får mig att känna smaken av den stora fluffiga sockervadden i min mun. När jag åker karuseller så känns det som om de tusentals fjärilar jag har i magen ska smita ut genom munnen. Det känns roligt och läskigt på samma gång.

 Stockholm i mitt hjärta , drömmarnas stad det är du. Du är bra eftersom det finns så mycket olika platser. Du har nått som passar alla, från 1 åringar till 100 åringar. Fik, klädaffärer, restauranger, sminkaffärer och mycket mer. Du har allt från landet med traktorer från höger till vänster, innerstan med modebutiker, lyxiga restauranger runt varje gatuhörn. När jag är i Stockholm känner jag mig hemma. 

 Jag älskar dig Stockholm. Du får mig att känna mig lycklig. Du har ALLT.  

Tack för allt Stockholm. 

 Av Liza 7A