Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm, min hemstad, mitt allt

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Stockholm du ger mig glädje. Alla minnen och alla efterlängtade stunder. Alvik, hela min uppväxt. Det är du som har format mig till den jag är idag. Alvik du är som livets skola allt jag lärt mig är tack vare dig. Stora Mossen. Alla träningar och matcher. Du ger mig magiska stunder som inte går att glömma. Min passion hänger på dig. Ingarö, Stockholms skärgård. Det finaste du har. Dina ängar, dina fält, dina klippor och bad. Mina varma kärleksfulla minnen har du gett mig sedan barndomen. Friends arena, den stora ekande salen med över sjuttio tusen sittplatser. Du har gett mig minnen som inte går att glömma. Friends arena, arenan över Stocholm. Gamla stan, det äldsta du har, de mest speciella du har, men även bland det finaste du har. Varje gång jag ser dig blir jag alldeles varm i hjärtat. Gröna Lund, barnens drömplats. Med alla vilda läskiga karuseller. Fjärilarna i magen innan man ska åka den högsta och läskigaste karusellen. All väntan innan det är min tur att åka.

Stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad det är du. Det är tack vare dig jag är den jag är idag. Du är som byggstenen i mitt liv. Stockholm alla dina sjöar, skogar, broar och hus, Stockholm de är du. Du ger mig en kram när jag känner mig nere. Det är du som ger mig alla minnen och stunder. Stockholm de är du. Det är du som har alla mina minnen, det är du som gör mig lycklig. Stockholm jag känner mig trygg hos dig, när du ger mig en varm kram när jag känner mig nere. Stockholm det här är du!

Jag älskar dig Stockholm, du finns där för mig när jag känner mig nere, du finns för för mig när jag är ledsen. Stockholm det här är du, det är du som gör mig lycklig. Det är du som gör mig glad. Stockholm det här är du.


Av Zachary 7A