Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Stockholm i mitt hjärta

Jag har sagt det förr men säger det igen, Stockholm du ger mig glädje.

Att kliva ut på balkongen o se hela Kristinebergs kaj ger mig någon slags glädje, eller se fyrverkerierna lysa upp himmelen över husen på nyår. När jag tittar in mot stan och ser alla fönster lysa på dem mörka husväggarna ser jag hur vackert Stockholm är. Jag älskar också att gå där på kajen, det finns så många kaféer och restauranger med fantastik utsikt över vattnet. Jag älskar att gå där på somrarna med min familj, jag har många minnen där ifrån med min familj. Gröna lund, kära gröna lund du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag älskar Gröna lund lika mycket som körsbärsblommorna i kungsträdgården när vårsolen kryper sig fram över det trista vår mörkret. Gröna lund, finast är du i mörkret när alla dina fina lampor får lysa i olika färger och får hela parken att lysa. Du är viktig för mig, eftersom det är hos dig jag har fått dela min glädje med mina vänner. Jag kommer alltid älska dig även när jag är vuxen för där har man alltid lika kul.

Om vi tar oss ut till Bromma igen, så betyder Stormossen IP något för mig. Jag vet inte vad det är, men det klickande ljudet som klickar mot fotbollskorna får mig lycklig. Det får mig lycklig eftersom jag får göra något som ger mig lycka och det är att spela fotboll och umgås med mina vänner.  

Stockholm du har delat med dig av mycket glädje jag kunnat dela med mina vänner. Stockholm du kommer alltid finnas i mitt hjärta.