Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Mitt älskade Stockholm!

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Stockholm, du ger mig en chans att få ett bra liv. Du ger mig Gröna Lund och du ger mig pirr i magen och adrenalin som pulserar i just den sekund jag faller ner från Fritt fall. Du ger mig en känsla av att klara av allt i världen och du ger mig framförallt glädje. Så fort jag kommer in genom de stora glasdörrarna till Globen, känner jag svindel när jag tittar upp mot det rundade taket. Globen, det är dina strålkastare som lyser upp mitt liv.

Stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad det är du. Du gör det möjligt för mig att uppnå mina drömmar. Det är med dig jag firar mina framgångar och lär mig av mina motgångar. När jag tänker på dig Stockholm, tänker jag på alla de gånger jag har tittat ner mot ditt oändliga djupa hav och känt längtan efter att få dyka ner i ditt kristallklara vatten. Känslan av att sitta där på båten, titta ut mot Djurgården och luta sig över relingen är som att se någon djupt i ögonen.

Stockholm, du är staden där allas drömmar står i fokus. Det är tack vare dig jag är den jag är idag, för det är du som har format mig. Det är glittret i ditt vatten som gör mitt liv glänsande och det är dina livbojar som håller mig flytande.

Jag älskar dig, Stockholm. Du borde tackas tusen gånger om för att din gemenskap är guld värd. Jag vill tacka dig för allt du har gett mig och allting du kommer ge mig i framtiden. Tack!

 


Av Filippa 7A