Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Mitt älskade Stockholm, kan det bli bättre?

Jag har sagt det förr och säger det igen. Stockholm du ger mig glädje genom allt du skapat.

 Den ljuvliga trevliga stämningen när jag är med mina kompisar. Fredag kvällar på Folkan. Jag lär känna fler människor och få kontakt med de. Jag älskar att lära känna nya vänner, att kunna va i en folkgrupp utan att känna otrygghet. Det är som en släckträff fast flera människor. Gården där nästan alla är på, eller vissa som är inne och spelar pingis eller bordsspel. När jag sitter på kajen vid Ekeröbron, ser jag ut över vattnet, känner doften av ny lagad mat, hör brummade motorcyklar som åker över bron. Maten går inte att beskriva, att dricka Coca Cola ur en glasflaska, det är som en dröm. Sergels torg, man ryser när man kommer dit. Det finaste torget mina ögon har sett. Filmstaden där är något extra, något som ingen annan filmstad har. Akedemi bokhandeln där det nästan är lite jobbigt för att det är så tyst.

Stockholm drömmarnas stad det är du du, i Stockholm har jag alltid känt lite extra mot alla andra städer jag varit i, det är som man har en massa bilder fast det ät bara en som sticker ut lite extra mycket, Stockholm det är som du har alla städer i en stad.

 Jag älskar dig Stockholm, du ger mig trygghet och en väldigt härlig känsla inom mig. Allt du skapat, allt du gjort, jag kunde inte vara som jag är utan dig. Det här kan inte bli bättre.


Av Alvin i 7A