Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Magiska platser i Stockholm, drömmarnas stad.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Stockholm du ger mig positivitet, energi och glädje.

Stockholm du ger mig Rådmansgatans ljuvliga doft av konditoriernas och bagerirnas färska bröd. När solen skiner på gatan blänker lacken på racerbilarna och veteranbilarna. Jag ser en ferrari som är lika röd som en ros och som åker lika snabbt som om 400 hästar drog bilen.

Du stockholm stadens stad du ger mig Freinds Areana där all slags fotboll och kärlek sprids. Jag hör hejarklacken från båda lagen jag hör också både sorg och glädje samt besvikelser. Du ger mig hopp och kärlek, åh stockholm vad mer kan man begära från drömmarnas stad?

Du ger mig skärgården en plats där man känner sig sig fri som en mås. När jag seglar ut i skärgården känner jag din vind och den känslan när man tror att man seglar på vinden är bara undebar. Åh skärgården du är fylld med många magiska platser du ger mig värme och glädje men framför allt många vackra minnen. När man sitter på en klippa och kollar på när solen går ner känner jag lungnet och jag hör fåglar som kvittrar vackra melodier och att vattnet kluckar kluckande toner. Stockholm du ger mig Djurgården en plats med sång och dans en plats där man kan vara och ta en swedish fika. Men det som finns där i Djurgården är också en av det roligaste man ka göra och det är nämligen Gröna lund.

Hötorget en plats med mat och glädje. Det är också en plats som gör att jag känner mig fri stolt på så klart finns det människor som gör saker som är jätte dåligt, och folk som tycker att de inte ens borde finnas, men det är en plats som ger alla en andra chans. När jag går på gatorna på Hötorget känner jag mig som en person som kan sprida glädje en sådan alla förtjänar. 

Stockholm i mitt hjärta drömmarnas stad det är du. Du är en stad med drömmar som går i uppfyllelse du är en stad med hopp och frid. Kärleken räcker så länge man lever du är mitt hjärta och mitt centrum. Stockholm drömmarnas stad det är du. Åh Stockholm andra länder är så avundsjuka på dig eftersom att du är en stad med fantastiska platser och de som bor nära dig åker alltid ditt när de kan.

Jag älskar dig Stockholm. Du är en stad med hopp och kärlek. Du är staden med bra vibrationer. Stockholm stadens stad jag kan inte beskriva min kärlek till dig. Du är den stad stad som skiner både dag och natt. Min hemstad är den med kärlek och hopp men jag har sagt det för och jag säger det igen stockholm du ger mig hopp och glädje.


Av Vincent 7A