Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Hyllningstal till StockholmJag har sagt det förr men ja säger det igen Stockholm du ger mig ett hopp som får mig att vela leva. Ett hopp som får mig att vela ha roligt. Stockholm du ger mig ett hem där jag  känner mig trygg. Ett hem som får mig att känna mig säker på sig själv. När jag lämnar hemmet så tar jag tvärbanan till Alvik. Alvik, en plats som erbjuder kärlek och trygghet. Det McDonalds som ligger i Alvik och blomstrar är alltid lika fint. Stockholm du ger mig Tyresö. Tyresö du ger mig den fina natur. Du ger mig en plats där mina katter kan springa fritt. Ett hem för alla djur och människor. Stockholm du ger mig Globen. Globen är en plats, en mötesplats om man vill ta en fika med sina kompisar eller bara hänga med vänner. Här känner man sig glad.

Stockholm i mitt hjärta drömmarnas stad det är du. Du som alltid blommar lika snabbt. Stockholm den stad som man kan lita på vem som helst. Den stad som alltid är där för en! Drömmarnas stad det är du. Här alla vara som dom vill och känna som dom vill. Hör behöver man inte vara rädd. Här sprids kärleken med vinden. Här är den enda staden som jag kan känna mig trygg i drömmarnas stad det är du. Här bor jag säkert i Johannesfred och  behöver aldrig känna mig orolig för att något kommer att hända.

Jag älskar Stockholm. Du ger mig Johannesfred, Alvik och Stockholms skärgård. Jag känner mig säker och trygg. Man ser människor överallt i Stockholms central och är alltid omgiven av snälla människor

Stockholm du är verkligen Drömmarnas stad!


Av Sofia 7A