Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

Ett hyllningstal till drömmarnas stad Stockholm.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen Stockholm du ger mig kärlek och det är du som gjort mig till den jag är idag. Du ger mig pirret i kroppen framför Gröna Lunds stora gröna grindar och kan inte vänta tills dem öppnas.

Det är som när jag närmar mig Stora mossens IP som ångar och ryker av fotbollsspelare som är fyllda av den värme och gemenskap som finns där. Löparna som springer runt planen är alldeles trötta men slutar inte springa tack vare din kämparglöd Stockholm.  När jag sedan närmar mig Alvik station där jag kliver av med snabba steg för att det känns som något drar mig och sedan leder mig upp mot Alvikskolan där jag får hundratals minnen susa runt i huvudet så att jag blir alldeles ställd. Det är här jag har växt upp som liten och blivit till den jag är idag. När jag åker förbi Solna och  sneglar ut genom fönstret  ser jag Friends arena stråla av vänskap, tack vare dig Stockholm. Varje gång jag närmar mig Friends arena känner jag mig mindre och mindre nästan som en myra bredvid en elefant. Stockholm det är du som har gett mig Ornö , där det är helt knäpptyst om dagarna och kvällarna. Där kan jag njuta av tystnaden och bara lägga mig bland det höga gräset och slappna av och känna mig fri som en fågel.

Stockholm i mitt hjärta drömmarnas stad det är du. Det är du som har get mig alla positiva och negativa erfarenheter, som har format mig till den jag är och till den jag kommer att bli. Stockholm,  Stockholm, Stockholm dina vackra sjöar dina vackra skogar och din vackra miljö är obeskrivlig. Alla borde få möjligheten att bo i Stockholm,  att få uppleva dina bergodalbanor på Gröna Lund den gröna fina lund som ligger precis bredvid det glittrande vackra havet. Att se din utsikt är ett måste. På morgonen när solen går upp men också på kvällen när solen sjunker bakom hustaken.

Jag älskar dig Stockholm, du ger alla människor ett bra och vackert liv i paradiset. All fin miljö du ger oss att vara i är fantastisk.

Tack för att du finns Stockholm!

Av Rickard 7A