Hejsan!

Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare vilket gör att denna sida kan se lite konstig ut. Vi rekommenderar att antingen byta till en nyare version, eller byta till Chrome eller Firefox.

Om du har Internet Explorer 9 eller senare och du fortfarande får detta meddelande kan du följa denna guide:

http://windows.microsoft.com/sv-se/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-9

En hyllning till dig, Stockholm

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen, Stockholm du ger mig allt jag behöver med dina gator och torg. Jag har varit på operan, sett dina shower. Underverk, lika vackra som resten av din stad. Jag går längs med fuktiga kajer och hamnar, känner havsbrisen i ansiktet, bland båtar i alla storlekar och färger. Jag hoppar på djurgårdsfärjan och guppar fram över ditt djupa, grönblåa vatten. Till Grönalund guppar jag. Grönalund, en plats för nöjen och kul. Jag ser karuseller, fritt fall, bergochdalbanor och lekande barn i skratt. Det är en underbar plats som får mig att minnas att vara lycklig.

Stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad det är du. Du är en plats för minnen, jag vill höra din historia. Du strålar som solen, lyser väg i mörkret. Dina torg är många, dina gator är fler, ända går jag aldrig vilse i dig. Du är fred och rättvisa, här känner jag mig trygg. Folk anländer varje dag, jag förstår dem, vem vill inte ha ett hem i dig?

Jag älskar dig Stockholm, du är störst, du ör centrum i världen, Stockholm du finns kvar för evigt. Hos dig vill jag bo. Tack, för att du finns.


 


Av Joel 7A